Een gezonde, vrije levensstijl creëren met een gezin en een geweldige baan… het is mogelijk!

Wij als ondernemers van de olieverdieping hebben een droom; bezig zijn met de natuur, gezondheid, anderen helpen, meer vrijheid, meer gezinstijd en vooral werken met een gezellig team!!

Allemaal ondersteunen we onze dagelijks leven met de essentiële oliën van doTERRA met als gevolg enorme veranderingen.

Hierdoor raakten wij geïnspireerd om iedereen te vertellen over de kracht en eenvoud van de natuur. En zo hebben we al heel veel mensen geholpen!!

Wil jij ook in een leuk team werken? Mensen helpen, de kracht van de natuur delen, jou talenten inzetten, eerlijke betalingen voor producenten bewerkstelligen en werken aan financiële vrijheid? Ben je er klaar voor?

dōTERRA essentiële oliën zijn werkelijk een gift van de aarde en een gift aan ons allemaal.
Ze hebben ons leven compleet veranderd zowel fysiek, mentaal als financieel.
Wij houden echt van de olie en zijn super enthousiast om ze met jou te delen!!!!

Over de olie:

  • Hoe kom ik aan een gratis sample?
  • Waar kan ik de olie kopen?
  • dōTERRA als business
  • Laten we jou business starten!

Het team Olie Verdieping

Carla Hulleman

Ik ben Carla Hulleman en dankzij een vriendin kwam ik in aanraking met de oliën van dōTERRA en al gauw was mijn uitdaging verholpen. Daarop volgden ook de uitdagingen van de kinderen en als klapper zelfs de drukte in het hoofd van onze dochter.

Ik voelde mij echt zo verbaast en gelukkig dat dit kan met een plant………en nu deel ik dat geluk met iedereen die het maar horen wil. Als ik maar ergens iemand hoor over iets emotioneels of lichamelijks dan denk ik gelijk aan een olie.

Zo heb ik al super veel mensen kunnen helpen. En met die enthousiaste mensen helpen wij weer anderen mensen, het is geweldig om de krachten en talenten te bundelen om iedereen te vertellen over de wonderen van moeder natuur. Ik ben nog elke dag dankbaar dat dōTERRA in mijn leven gekomen is

Sindy & Johann August

Hoi, wij zijn Sindy & Johann August en in ons gezin ondervinden wij dagelijks veel profijt en ondersteuning door de oliën. En als je zelf zoveel kracht uit de natuur ervaart dan wil je toch niets liever dan dat een ander dat ook ervaren mag! En zo zijn wij het gaan delen met anderen en inmiddels hebben wij een fijne drive en onwijs veel plezier in ons Team Take Care and Share. Onze naam is niet een zomaar gekozen naam, maar verwijst naar waar wij voor willen staan. *Take Care*, zorg goed voor jezelf, de ander en de natuur om je heen. *Share*, als je de oliën eenmaal zelf hebt ervaren en weet wat ze voor je doen, dan wil je anderen ook helpen, dus vertel het voort en deel!
Daarnaast is het voor ons echt belangrijk dat we elkaar helpen en opbouwen, samen gaat het immers zo veel beter! Dit is hoe wij ons team hebben opgebouwd en waar wij voor staan.
En wij weten het zeker, als jij ook de stap zet en geholpen wordt door de kracht van moeder natuur en je deelt jouw ervaring met anderen? Ontdek zelf maar wat er dan gebeurt. Dat is een gave ontdekkingreis!

Met warme groetjes,
Johann en Sindy

Julian Leijser

Hoi, ik ben Julian Leijser en gelijk na mijn studie begonnen als ondernemer. dōTERRA en haar oliën hebben in 2017 mijn hart gestolen. Mensen die al jaren tegen een uitdaging aanlopen en nu eindelijk een simpele remedie vinden. Ik was opzoek naar een organisatie die werkt vanuit een nieuwe manier van denken. Waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen niet een manier van marketing is, maar in elke vezel van het bedrijf zit. Waar wordt gewerkt vanuit een win-win mindset. Niet alleen voor het westen maar ook voor de rest van de wereld.

www.habitsofhappiness.nl

Vera Jansen

Vera Janssen is een soulpreneur, transformatie coach & healer, die vrouwelijke ondernemers inspireert en begeleidt op hun reis van persoonlijk leiderschap, het creëren van een soul-business en het realiseren van hun dromen, en het transformeren en healen van diepe blokkades. Met essentiële oliën en de wisdom of nature als power tool.

Wendy de Jong

Ik ben werkzaam als masseuse gericht op vrouwen. Na het volgen van de AromaTouch techniek is mijn passie ontstaan voor de oliën en met name hoe je het kan toepassen om je leefstijl aan te pakken. Ik vind het geweldig om naar natuurlijk oplossingen te zoeken met de natuur. Dit is mijn drijfveer: mensen laten ervaren dat het ook anders kan op lichamelijk en emotioneel vlak, zelfzorg te vinden wat 100% natuurlijk is. Persoonlijke ontwikkeling.

Wendy Draaijer-Wenkop

Hoi, ik ben Wendy Draaijer, getrouwd en samen hebben we 2 kinderen.
Januari 2017 kwam dōTERRA op ons pad. Binnen ons gezin is dit life changing geweest. We hadden pittige lichamelijke uitdagingen en ook op emotioneel vlak ervaren we veel ondersteuning. Deze bijzondere ervaringen konden en mochten we niet voor ons zelf houden want sinds we onze liefde en passie voor de oliën zijn gaan delen met anderen, hebben we kleine en grote wonderen zien gebeuren. Inmiddels hebben we een heel fijn warm team genaamd: essentiële oliën en meer. Waarin we kennis delen, elkaar ondersteunen en begeleiden mensen in het veilig gebruiken en wegwijs maken van werken met olie in het gezin. We zijn ontzettend dankbaar, iedere dag nog, dat dōTERRA op ons pad is gekomen, dat we de olievlek steeds verder kunnen uitspreiden en we anderen kunnen begeleiden en volgen op hun eigen reis binnen dōTERRA.

Spencer Hulleman

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen