Een gezonde, vrije levensstijl creëren met een gezin en een geweldige baan… het is mogelijk!

Wij als ondernemers van de olieverdieping hebben een droom; bezig zijn met de natuur, gezondheid, anderen helpen, meer vrijheid, meer gezinstijd en vooral werken met een gezellig team!!

Allemaal hadden wij onze eigen gezondheidsuitdagingen die we opgelost hebben met de essentiële oliën van doTERRA. Oorontstekingen, buikpijn, hoofdpijn, allergieën, keelpijn en nog veel meer werd in rap tempo en zonder bijwerkingen verholpen.

Hierdoor raakten wij geïnspireerd om iedereen te vertellen over de kracht en eenvoud van de natuur. En zo hebben we al heel veel mensen geholpen!!

Wil jij ook in een leuk team werken? Mensen helpen, de kracht van de natuur delen, jou talenten inzetten, eerlijke betalingen voor producenten bewerkstelligen en werken aan financiële vrijheid? Ben je er klaar voor?

dōTERRA essentiële oliën zijn werkelijk een gift van de aarde en een gift aan ons allemaal.
Ze hebben ons leven compleet veranderd zowel fysiek, mentaal als financieel.
Wij houden echt van de olie en zijn super enthousiast om ze met jou te delen!!!!

Over de olie:

  • Hoe kom ik aan een gratis sample?
  • Waar kan ik de olie kopen?
  • dōTERRA als business
  • Laten we jou business starten!

Het team Olie Verdieping

Carla Hulleman

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Sindy August

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Julian Leijser

Hoi, ik ben Julian Leijser en gelijk na mijn studie begonnen als ondernemer. dōTERRA en haar oliën hebben in 2017 mijn hart gestolen. Mensen die al jaren met gezondheidsklachten lopen en nu eindelijk een simpele remedie vinden. Ik was opzoek naar een organisatie die werkt vanuit een nieuwe manier van denken. Waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen niet een manier van marketing is, maar in elke vezel van het bedrijf zit. Waar wordt gewerkt vanuit een win-win mindset. Niet alleen voor het westen maar ook voor de rest van de wereld.

www.habitsofhappiness.nl

Vera Jansen

Wendy de Jong

Wendy Wenkop-Draaijer

Spencer Hulleman

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen