Een gezonde, vrije levensstijl creëren met een gezin en een geweldige baan… het is mogelijk!

Wij als ondernemers van de olieverdieping hebben een droom; bezig zijn met de natuur, gezondheid, anderen helpen, meer vrijheid, meer gezinstijd en vooral werken met een gezellig team!!

Allemaal hadden wij onze eigen gezondheidsuitdagingen die we opgelost hebben met de essentiële oliën van doTERRA. Oorontstekingen, buikpijn, hoofdpijn, allergieën, keelpijn en nog veel meer werd in rap tempo en zonder bijwerkingen verholpen.

Hierdoor raakten wij geïnspireerd om iedereen te vertellen over de kracht en eenvoud van de natuur. En zo hebben we al heel veel mensen geholpen!!

Wil jij ook in een leuk team werken? Mensen helpen, de kracht van de natuur delen, jou talenten inzetten, eerlijke betalingen voor producenten bewerkstelligen en werken aan financiële vrijheid? Ben je er klaar voor?

dōTERRA essentiële oliën zijn werkelijk een gift van de aarde en een gift aan ons allemaal.
Ze hebben ons leven compleet veranderd zowel fysiek, mentaal als financieel.
Wij houden echt van de olie en zijn super enthousiast om ze met jou te delen!!!!

Over de olie:

  • Hoe kom ik aan een gratis sample?
  • Waar kan ik de olie kopen?
  • dōTERRA als business
  • Laten we jou business starten!

Het team Olie Verdieping

Carla Hulleman

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Sindy & Johann August

Hoi, wij zijn Sindy & Johann August en in ons gezin ondervinden wij dagelijks veel profijt en ondersteuning door de oliën. En als je zelf zoveel kracht uit de natuur ervaart dan wil je toch niets liever dan dat een ander dat ook ervaren mag! En zo zijn wij het gaan delen met anderen en inmiddels hebben wij een fijne drive en onwijs veel plezier in ons Team Take Care and Share. Onze naam is niet een zomaar gekozen naam, maar verwijst naar waar wij voor willen staan. *Take Care*, zorg goed voor jezelf, de ander en de natuur om je heen. *Share*, als je de oliën eenmaal zelf hebt ervaren en weet wat ze voor je doen, dan wil je anderen ook helpen, dus vertel het voort en deel!
Daarnaast is het voor ons echt belangrijk dat we elkaar helpen en opbouwen, samen gaat het immers zo veel beter! Dit is hoe wij ons team hebben opgebouwd en waar wij voor staan.
En wij weten het zeker, als jij ook de stap zet en geholpen wordt door de kracht van moeder natuur en je deelt jouw ervaring met anderen? Ontdek zelf maar wat er dan gebeurt. Dat is een gave ontdekkingreis!

Met warme groetjes,
Johann en Sindy

Julian Leijser

Hoi, ik ben Julian Leijser en gelijk na mijn studie begonnen als ondernemer. dōTERRA en haar oliën hebben in 2017 mijn hart gestolen. Mensen die al jaren met gezondheidsklachten lopen en nu eindelijk een simpele remedie vinden. Ik was opzoek naar een organisatie die werkt vanuit een nieuwe manier van denken. Waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen niet een manier van marketing is, maar in elke vezel van het bedrijf zit. Waar wordt gewerkt vanuit een win-win mindset. Niet alleen voor het westen maar ook voor de rest van de wereld.

www.habitsofhappiness.nl

Vera Jansen

Vera Janssen is een soulpreneur, transformatie coach & healer, die vrouwelijke ondernemers inspireert en begeleidt op hun reis van persoonlijk leiderschap, het creëren van een soul-business en het realiseren van hun dromen, en het transformeren en healen van diepe blokkades. Met essentiële oliën en de wisdom of nature als power tool.

Wendy de Jong

Ik ben werkzaam als masseuse gericht op vrouwen. Na het volgen van de AromaTouch techniek is mijn passie ontstaan voor de oliën en met name hoe je het kan toepassen om je leefstijl aan te pakken. Ik vind het geweldig om naar natuurlijk oplossingen te zoeken met de natuur. Dit is mijn drijfveer: mensen laten ervaren dat het ook anders kan op lichamelijk en emotioneel vlak, zelfzorg te vinden wat 100% natuurlijk is. Persoonlijke ontwikkeling.

Wendy Wenkop-Draaijer

Spencer Hulleman

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen